NONA: nettverket for oss som jobber med nettmedier

NONA-medlem nr. 100

Posted on: 29.04.09

 

Medlem nr. 100

Medlem nr. 100

Teknisk Ukeblad-sjef Tommy Rudihagen ble NONA-medlem nr. 100, innmeldt kl. 08:34 onsdag 29. april.

På få dager har NONA etablert en bred medlemsmasse fra dagspresse, kringkasting, fagpresse, nettutvikling og frilansere.

Institutt for Journalistikk, VG Multimedia, NRK, ABC Nyheter, Budstikka Media, Fredriksstad Blad, Teknisk Ukeblad og FriFagbevegelse er blant våre nye bedriftsmedlemmer.

Les mer om hvordan du og din arbeidsgiver kan bli en del av NONA!

4 kommentar to "NONA-medlem nr. 100"

Vil det være åpenhet rundt medlemslisten? Altså, kan jeg en dag scrolle gjennom en herlig liste over netthoder her på denne siden? Det interesserer meg.

Det har vi ikke tenkt på, kanskje det? Jeg liker tanken men er litt skeptisk til hvorvidt det gjør medlemmene våre sårbare for spam og markedsførere. Siden jeg har jobbet med PR og markedsføring vet jeg av erfaring hvor langt mange i den bransjen er villig til å gå for «data capture», for ikke å snakke om katalog- og medieovervåkningsbransjen. Kanskje en Twitter-gruppe?;-) Jeg skal forhøre meg litt om erfaringene til ONA (journalists.org) og DONA (dona.dk), men er alltid åpen for innspill.

Ser den. Helt åpent er kanskje ikke løsningen. En enkel løsning er å opprette en gruppe, f.eks. på Google Groups, hvor man så inviterer alle som melder seg inn in NONA.

Jeg ser virkelig ikke problemet med å ha en link-side. Ha en underside som deler opp i kategoriene (proff, bedrift (med ass. medlemmer under) og ass. medlemmer samt studentmedlemmer).

Link til alles hjemmesider/blogger/whatever, uten «nofollow» attributtet. Dette gir sannsynligvis ingen effekt pr. i dag, men etterhvert, om NONA får opp pagerank mm. hos Google, så vil dette være en god linkutveksling. Få også på plass et medlemsbadge tilgjengelig for linkutveksling, for å hjelpe NONA opp på pagerank.

En link til hjemmesider / blogger vil ikke skape noen «spamstorm» på noen måte, og vil samtidig hjelpe andre til å finne frem til andre NONA-medlemmer, og gi potensielle nye medlemmer mulighet til å se hvilke andre organisasjoner og enkeltmedlemmer organisasjonen har.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lest i det siste

Add to Technorati Favorites
april 2009
M T O T F L S
« mar   mai »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
%d bloggere like this: