NONA: nettverket for oss som jobber med nettmedier

Møtekalender

Abonner på Google kalenderen med alle møtene våre her (takk til alle som har foreslått og purret på at vi får opp en Google kalender;-) )

NONA-møter i 2009:

1. desember, 17:00: NONA-tweetup i Bergen v/Nina Nordbø.

18. November, 17:30: Debatt: Trenger vi regler for journalisters bruk av sosiale medier? Sted: VG Auditoriet. Videosekvenser og notater fra møtet på norsk her, referat på engelsk her.

21.oktober, 17:00: Vårt første NONA-møte i Bergen. Nick Diakopoulos om datastøttet journalistikk. Sted: institutt for informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen (UIB).Referat: Avis likte ikke at journalister svarte leserne.

18. september, hele dagen: Vårt første ordinære årsmøte ble avholdt etter et spennende heldagsseminar på Litteraturhuset. Referat: Oppsummert: NONAs årsmøteseminar 2009.

12. august, 17:00: På tide å frigjøre offentlig data? Olav Anders Øverbø innleder om sitt prosjekt for å kartlegge offentlig data på Litteraturhuset. Referat: – Vi trenger en norsk versjon av Data.gov

11. juni, 18:00: Statlig Kommunikasjonspolitikk 2.0? Pål Hivand innleder om Bærum Beta. Referat: Bærum Beta og Kommunikasjonspolitikk 2.0

24. april 13:00: Ingeborg Volan og Kristine Löwe holder foredrag for Vestfold Journalistlag om hvordan bruke sosiale medier i det journalistiske arbeidet. Sted: Hotel Wassilioff, Stavern.

16. april, 18:00: Adrian Monck: Utenriksjournalistikk i den digitale tidsalderen. Sted: Norsk Journalistlag (NJ). Referat: Om kvalitetsjournalistikkens fremtid og utenriksjournalistikk i den digitale tidsalderen.

2. april, 17:00: Hvordan hever vi kvaliteten i nettdebatten? Sted: Aftenposten. Referat: Farlig å slippe bestefar løs i nettdebatten?

4. februar 2009: Paul Bradshaw, mannen bak Online Journalism Blog, ifølge med Mackenzie Warren, redaktør for digitalt innhold hos amerikanske Gannett. De to snakket om borgerjournalistikk og Pauls nye hemmelige prosjekt. Det ble ikke skrevet noe offisielt referat fra vår side fordi Paul ba om å få snakke off the record om Help Me Investigate før det ble lansert

2008: NONA blir dannet etter et par møter under banneret «nettforum», i regi av Kristine Löwe med støtte fra Journalistens Helge Øgrim.

2. desember: NONAs dannelsesmøte vedtar å opprette NONA, med et interimstyre bestående av Arne Krumsvik, Ingeborg Volan, Anders Brenna, Heidi Nordby Lunde og Kristine Löwe, som skal drive organisasjonen frem til første ordinære årsmøte 18.09.2009.

25.oktober: Heldagsseminar: Hvordan bruke det sosiale nettet? Referat: Oppsummert: Hvordan bruke det sosiale nettet? Sted: Håndverkeren.

25. september: Eirik Solheim fra NRKbeta innledet. Referat: Eirik Solheim om NRKbeta, medieåpenhet og leserdialog. Sted: Peppes Pizza, Stortingsgata.

11. juni: Even Westvang, Bengler (Origo/Underskog) innledet om hvilke grep de har tatt for å heve kvaliteten på nettdebatten hos Origo. Referat: – Ansvarliggjør nettdebattantene. Sted: Håndverkeren Restaurant.

30. april: Journalisten, ved Helge og Kristine, innkaller til brainstormingsmøte for å få input på ideen om å skape et nettforum og hva det eventuelt bør fokusere på. Referat: Hvordan kan vi bruke nettet mer effektivt? Sted: Onkel Donald, Universitetsgata.

6 kommentar to "Møtekalender"

[…] Torsdag 16. april får vi celebert besøk fra London (som tidligere annonsert på møtekalenderen vår + via mail og […]

Hva med å ha møtekalenderen i Google Calender eller et eller annet format man kan abonnere på? Temmelig 1998 å måtte kopiere ut fine møter og lage egne events i iCal eller Google Calender…

=) Øyvind

Det har du helt rett i, Øyvind. Jeg fant ikke en god kalenderløsning sånn rent umiddelbart og la den opp som en enkel tekstside i mellomtiden. Jeg løper litt rundt meg selv til tider og kalenderløsninger er noe jeg ikke har fått satt meg ned og sett på. Blogget om det https://netthoder.wordpress.com/2009/04/10/nona-nytt-bli-medlem-f%C3%B8lg-oss-pa-delicious-og-twitter-og-sjekk-m%C3%B8tekalenderen-var/, men burde spurt eksplisitt på Twitter før jeg løp videre.

Men når du nevner det ser Google Calender ut som en ypperlig løsning, med mindre du vil anbefale noe annet? Får ikke tid til å se på det før tidligst helg, men skal fikse og kvitrer om det når satt opp.

Google Calendar burde gjøre susen. Enig med Øyvind. Enkel å oppdatere, enkel å abonnere på og enkel å inkludere også i bloggposter.

Stiller meg bak Øyvind Solstad og espen. Bruk Google kalender (eller tilsvarende) slik at vi får beskjed om møter rett inn på kalenderene våre.

Takk for anbefaling og purring;-) Lagt opp lenke til Google kalenderen m NONA møter øverst på denne siden nå. Løpt litt fra krise til krise i det siste, akkurat nå i reinstallering av den nye vidunder PC’n min som skulle løse alle problemer men bare gir meg blue screens of death tross alle oppdateringer:-( Men som nevnt tidligere løper jeg litt rundt meg selv til tider, så fint å bli purret på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lest i det siste

Add to Technorati Favorites
juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
%d bloggere like this: