Oppsummert: NONAs årsmøteseminar 2009

Fredag avholdt vi som kjent både et heldagsseminar og vårt første årsmøte på Litteraturhuset i Oslo. Her følger en kjapp oppsummering.

Først må jeg si at det var veldig uvant, som følge av at jeg var møteleder, å knapt være på nett i det hele tatt under et slikt seminar. Men når det er sagt var det veldig flott å lese mange gode referater så snart jeg fikk et øyeblikkk til å lese det som ble skrevet underveis og like i etterkant.

For det første, Ida Aalens glimrende referater:

* Kevin Anderson om nettjournalistikk på NONA09
* Hvordan være innovativ i nedgangstider. Paneldebatt på NONA09
* Hvordan kom partiene ut av valgkampen på nett? Referat fra
NONA09

Ingeborg Volan liveblogget paneldebatten om valgkampen på nett med CIL (her ligger også tweets med hashtagg #NONA09). Se forrige bloggpost for Arne Krumsviks presentasjon om Nettavisundersøkelsen. Journalisten intervjuet ham også om temaet her. Anders Brennas bilder fra dagen er her. Jo Christian Oterhals og Pål Nedregotten har også blogget mer utdypende om innovasjonsdebatten de deltok i. For min egen del tror jeg også det kan være greit å både presisere og utdype et og annet, men kommer tilbake til det på min personlige blogg litt senere.

Dagen ble avsluttet med årsmøte hvor det ble valgt vedtekter og nytt styre. Det nye styret er som følger:

Leder: Kristine Löwe
Nestleder: Jan Thoresen (Klikk.no)
Styremedlemmer:
Arne H. Krumsvik (UiO), Espen Egil Hansen (VG Nett), Ida Aalen (NTNU)
Vararepresentanter:
Nina Nordbø (NRK), René Svendsen (VG Nett)

Neste års valgkomitee (se mer om valgperiode i vedtektene våre):
Leder: Helge Øgrim (Journalisten). Medlemmer: Heidi Nordby Lunde (ABC Nyheter), Ingeborg Volan (Sermo Consulting). Vara: Anders Brenna (Teknisk Ukeblad)

Ivrig debatt på NONA09, her fra panelet om sosiale medier og årets stortingsvalg. Foto: Anders Brenna, publisert her under den liberale NONA-lisensen
Ivrig debatt på NONA09, her fra panelet om sosiale medier og årets stortingsvalg. Foto: Anders Brenna, publisert her under den liberale NONA-lisensen

2 kommentarer om “Oppsummert: NONAs årsmøteseminar 2009

Legg igjen en kommentar